Huomenta Suomi

Vihdoin ja viimein on kisojen aika, kyllä tata on jo odotettu. Aamulla aikaisin mentiin kisapaikalle. Katsojia ei hirveasti viela tanaan ollut paikalla, joten sai rauhassa kierrella ja katsella. Tuli shoppailtua ne pakolliset tapahtuman T-paidat ja oli täällä myös HANS kauppa josta Make osti tänä vuonna pakolliseksi tulleen HANS tuen. Itse ostin uuden kypärähupun. Tilasin Mark Williamsilta autoomme uudet Chrome Moly Uniballsit, lupasivat että ovat noudettavissa huomenna. Lencon varaosat haen huomenna Lencon myyntirekasta. Kaikki tarkeimmat firmat ovat taalla huolehtimassa varaosien saatavuudesta ja ellei ole mukana niin lupaavat seuraavalle paivalle.

1372704.jpg

Aikamme kaveltya tormasimme Nixonin porukkaan. Ovat taalla koko tiimin voimin, ja taytyy sanoa etta kyllä heillä on viimeisen paalle oleva Pro Stokkeri. Kuten olette seuranneet niin kovaa ovat testeissa menneet. Huomenna pidetaan Suomen lippu korkealla ja hurraamme pojat kaavioon.

1372700.jpg

Nixonin pilttuun aarella tavattiin muutama Suomalainen kisaturisti.

1372699.jpg

Paikalla on 24 Pro Modia. Tanaan oli hyvä päivä kayda juttelemassa eri Pro mod tiimien mekatsujen ja crew chiefien kanssa mm. Joshua Hernandezin crew chief avasi salaisen arkkunsa! Kirk Kuhns ei viela tanaan ollut alueella, mutta Crew Chief Jimmy Rector oli. Sain hyviä vinkkejä useasta eri tiimista polttoainepuolen säätöihin ja sytytysennakon muutoksiin. Taalla on Pro Mod tiimien budjetit ihan eri luokkaa kuin meilla Euroopassa. Esim. Danny Rowella on 10kpl moottoria.

1372701.jpg

1372702.jpg

 

1372703.jpg

1372705.jpg

Alusta säätöihin on Make loytänyt hyvia ratkaisuja muutamasta tiimista.

Käytiin Roger Johanssonin juttusilla iltapäivälla ja siinahan vierähti pari tuntia kuunnellessa herran juttuja Ameriikan turneesta. Rogerilta tuli niin paljon Pro Mod asiaa etta "oksat pois". He ovat ajaneet 100 000km pitkin ja poikin Ameriiikkaa eri kisoissa ja testipaivilla.

Huomenna paastaan seuraamaan vieresta miten Kirk Kuhnsin ja Danny Rowen tiimit työskentelee, analysoi ja säätelee. Niin paljon tulee asiaa joka puolelta että nauhuri kauppaan tulisi menna.

Huomiseen 

T. KN ja Make