No ni, nyt se on lähellä. Huomenna lauantaina kone nousee 0735 suuntana Miami Florida. Lähdetään Lanton Markon kanssa katsomaan Gainesvillen NHRA kisoja jotka ajetaan 13-16.3. Siellä ajetaan mm.kauden ensimmäiset Pro Mod kisat joka luonnollisesti on meidän mielenkiinnon kohteena. Matkan yksi tärkein tarkoitus on luoda suhteet Ameriikan tiimin poikiin. Meidän Tiimin yksi tärkein varaosa ja kisa-osien toimittaja on Kirk Kuhns joka ajaa Pro Mod sarjaa. Menen Kuhnin tiimin toimintaa seuraamaan sekä oppimaan heiltä vauhdin ja voiman salat. Kuhn ajaa kahden auton tiimissä, toisen auton kuljettaja on Danny Rowe. Crew chiefina molemmille autoille toimii Jimmy Rector. Lisäksi Gainesvillen kisoissa on Rickard "Nixon" Sundblom kisaamassa uudella kalustollaan sekä muutama Ruotsalainen tiimi. Nixonille ja koko tiimille toivotan onnea ja menestystä.  Mitä Pro Mod luokkaan tulee niin siellä on Roger Johansson osallistumassa tutulla autollaan ja uudella 800+cid NOS moottorilla.

Huomenna matkustetaan, sunnuntaina mennään Moroso motorsportparkkiin, ma-ti Chris"Offa" Nystromia moikkaamaan, ke siirtyminen Gainesvillen nurkille, to-su PELKKÄÄ DRAG RACEA :), ma kotiin Suomeen :(.

Tätä blogia pyrin matkan aikana päivittelemään kunhan jostain löydän paikan josta päivitystä tehdä. ( Ameriikan puolella kun ei ihan joka paikassa ole nettiä, toisin kuin meillä Suomessa )

Nyt pakkaamaan shortsit ja aurinkolasit ja ......1353505.jpg

Yllä kuva viime reissusta Orlando World street Finaaleista.

palaillaan

t.KN