Aamulla herättiin kukonlaulun aikaan, käytiin suihkussa ja pakattiin kamat autoon. Sitten suunnattiin Lake Worthin Beachille John G´s nimiselle aamupalamestoille, on yksi parhaimmista missä olen ikinä käynyt. Perheeni kanssa lomaillessa Floridassa niin käydään siellä usein. Mutta tänä aamuna kun Maken kanssa nälissämme sinne ajoimme niin ei päästy lähellekään. Alueella oli n. 10 poliisiautoa, paloautoja ambulansseja ja pommiryhmän kalustoa. Meille ei ole vielä selvinnyt että mitä siellä oikein oli meneillään, oli vaan etsittävä toinen paikka aamupalalle. Sekin kyllä löytyi ( Toojay´s). Aamupalan jälkeen  auton nokka kohti Pohjoista ja suuntana Daytona Beach, tarkoituksena käydä Daytonan alueella olevassa suuressa HD liikkeessä. Matkan aikana tuli kuitenkin suunnitelmiin muutos kun Make bongas kartasta etta John F Kennedy Space center. No, ei muuta kun käännettiin auton nokka sinne ja tutustumaan NASAn saavutuksiin. Täytyy kyllä sanoa että kannattaa käydä jos joskus täälläpäin lomailette.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 1367436.jpg

 Space centeristä jatkettiin matkaa pohjoiseen nyt vanhaa A1 tietä ja loppupätkä ennen Daytona beachia niin ajettiin A1A:ta. Kello oli kuitenkin sen verran paljon ettei tänään enää keretty HD kauppaan vaan ajeltiin Daytona Beachin katua bongaten erilaisia hotelleja joiden hinta sopii meidän matkabudjettiin. Make oli sopivasti ottanut matkaan yhden ilmaislehden jostain taukopaikalta jossa eri Daytonan hotellejen hintoja. Aikamme etsittiin ja kohdalle sattu ihan OK hotelli. Huoneessa 2 kpl parisänkyä, ikkunasta kun katsoo niin n. 50m päässä on Atlantti siinä välissä ainoastaan legendaarisen Daytona Beachin hiekkaaJ

Kaupungissa oli viime viikolla Daytona Bike Week ja täällä on edelleen ihan mielettömästi Harrikoita ja porukkaa.

Huomenna aamupalan jälkeen mennaan meidän vuokra-autolla cruisaamaan Daytona beachin hiekalle joksikin aikaa ( EI voi jattaa kayttamatta kun kerran taalla asti ollaan ) sieltä  Harrikka kauppaan ja sitten  jatketaan Gainesvilleen.

 

Pienta vieroitusoireen tuntua henk.koht kylla on. Siita on jo 2 paivaa kun viimeksi olen kuullut V8:n laulua ja haistellut kumin käryä. No, enaa 1pv niin Gainesvillessa V8:t käynnistyy ( Gentlemen, start your engines )

 

Ei viela ole paljoa Drag Race juttua ollut, mutta kohta sitäkin tulee!

 

PS. Neahille halit

t.

KN ja Make