Huomenta

Tanaan on satanut vetta koko paiva, ihan aamusta asti. "Harmittaa" ihan p..........i.

No, ei sille voi mitaan. Koko paiva kuitenkin alueella tuli vietettya. Kavin juttelemassa Kirk Kuhnin kanssa pariin otteeseen oikein ajalla. Kirk on erittain mukava ja auttava heppu. Keskusteltiin pitkaan Pro-Modin eri osa-alueista. ( TAPSA! Kirk oli pahoillaan etta osat ei viela ole lahteneet, pelastyi kun kerroin niista parista miljoonasta r....... ;) )

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 1375469.jpg

1375470.jpg

 

Lencon rekalla kavin ostamassa varaosat jotka Crew chief Suholan Arskan kanssa suunniteltiin hankittavaksi. Kaikki osat mita ikina voisi kuvitella etta Lencoonsa tarvii löytyy heidan rekasta. That´s what I call service.

Make bongasi Jerry Bickelin rekan johonka suuntasimme kyselemään Pro Mod rungoista. Heilta tuli ihan uskomaton maara Basic dataa mita tulee ottaa huomioon kun tehokkaalla methanol moottorilla ajelee. Bickelillakin pieni tunti vierahti. Toinen Bickelin hepuista on aiemmin ollut Tim McAmisilla toissä ja tietaa Ballistic Birdin, Animal Jimin jne.

Basaarialueelta oli GM Performance partsin standi jossa joka tasatunnein huudattivat 572cid moottoria

1375473.jpg

Alueelta loytyi yksi GM:n 60-luvun helmista. Meikalainen aloitti kiihdytys-                         harrastuksensa vuonna-94 samanlaisella autolla. On se kylla hieno!

1375475.jpg

Huomiseen

Terv.

KN ja Make