Huomenta Suomi

Eilen Lanton kanssa illalla myohaan tultiin kampille Lantanaan. Ennen younia kaytiin syomassa kunnon pihvit keskusta kuppilassa. Uni tuli heti, samoilla silmilla oltiin hereilla 26h.

Tanaan kaytii Moroso Motorsportparkissa katsomassa Chevy Showta. Alueella jos jonkinnakosta kaupparatsua, myytiin uutta ja vanhaa. Paikalla useita muskeliautoja naytilla,( Huom! vain GM :) ) Taysin alkup. kuntoisia ja muutama "tuunattu".

Radalla nahtiin sen sekalaista sorttia, oli Pro Mod tason autosta 20s. aikoja ajaviin. Luokkana Pro ET ia jotain muita. Ei ihan Maken kanssa saatu selville????. Naytosjoja ajoi 2 kpl autoa jotka keula pystyssa menivat maaliin asti, n.9s. 4 kpl 5.5s jettiautoa ja 1 kpl Kenworth kuorma-auto jossa kunnonkokonen jetti, kuorkki kulki 10s, ja loppunop. 180 mph. Naita jetti laitteita naa USAlaiset oli tullu katsomaan, aivan hullua huutoa ja taputusta??? Me Maken kanssa tykattiin kylla henk.koht enemman naista ihan polttomoottoria kayttavista laitteista!!

1367438.jpg

Istutaan K-Martin ilmaiskoneella kirjoittelemassa. KAIKKI! asiakkaat naureskelee meille etta" jaaha, nyt on turistit taas tullu" on meinaan naamat sen verran punaset etta ei voi erehtya .

1367440.jpg

voi etta, nyt taytyy menna. Budit lampenee autossa........

 

Terv. KN ja Make